دسته بندی

Share

» :: دانلود جزوه آشنايي با سردخانه هاي مواد خوراكي وطرزنگهداري انواع مواد غذايي در سردخانه ها

 بشر از دير باز با بهره گيري از سرماي طبيعي براي نگهداري انواع مواد غذايي از قبيل انواع ميوه ،سبزيجات ؛مواد گوشتي و لبنيات آشنا بوده واز آن استفاده مي كرد .در عصر حاضر  نيز با افزايش تجربه و دانش بشر و گسترش علم و فنون بهره گيري از سرماي مصنوعي جاي خود را در صنعت نگهداري مواد خوراكي باز كرده و روز به روز بر گستره اين بهره گيري افزوده شده است.تا جايي كه امروزه علاوه بر انواع يخچال هاي خانگي و سردخانه هاي كوچك وبزرگ ثابت شمار زيادي از كاميونها ،وانتها ،كشتي ها و هواپيماها نيز مجهز به انواع سيستم هاي تبريد بوده و براي نگهداري و انتقال مواد غذايي در دماي پايين يا زير صفراز مراكز توليد تا مراكز مصرف بكار گرفته مي شوند.لذا آشنايي با انواع سردخانه ها و نحوه كاركرد آنها براي كاربران و مسئولين كنترل كيفيت امر بديهي مي باشد.


خرید و دانلود محصول

1395/10/17
دانلود فایل آشنايي با سردخانه هاي مواد خوراكي وطرزنگهداري انواع مواد غذايي در سردخانه ها , دانلود فایل آشنايي با سردخانه هاي مواد خوراكي , دانلود فایل طرزنگهداري انواع مواد غذايي در سردخانه ها
تعداد صفحه : 51 | سرفصل های جزوه : 21 |